Selecteer een pagina

Aanbieding

Omdat de HSP week in 2017 zo’n succes was vier ik een feestje en krijg je nú bij je inschrijving voor vrijblijvende informatie en nieuwe data van de HSP week een aantrekkelijk eenmalige aanbod zodra alles bekend is!

Vrijblijvende info over nieuwe weken

Ja, ik schrijf me in!

Vragen?

 

Bel of app Maaike 

06 40678455

Is deze week wat voor jou?

  • Vind je het lastig om jezelf te kunnen zijn met je hooggevoeligheid (HSP)?
  • Ben je zo betrokken bij het lief en leed van je omgeving dat je jezelf vergeet?
  • Weet je het eigenlijk allemaal wel maar stagneer je als je het moet DOEN?
  • Zou je graag meer balans in je leven willen ervaren zodat je ook meer gaat genieten?

Dan is de HSP week echt iets voor jou. We gaan een krachtige basis leggen zodat je vanuit een stevig fundament de uitdagingen die het leven je biedt aan kunt zonder steeds uit balans te raken. Je gaat voelbare veranderingen ervaren. Of je nu net weet dat je hoogsensitief bent of al langer, deze week is voor iedereen geschikt die vanuit zijn of haar eigen basis wil leven. Je zult ruimte gaan ervaren om je talenten (meer) in te zetten en je leven gaat meer passen bij wie jij bent.

 

 

Wat houdt deze week het in?

Naast de meest belangrijke HSP thema’s zoals grenzen stellen, in (jouw) balans leven en opladen waarin je gaat werken aan jezelf is er ook voldoende ruimte voor rust, ontspanning en plezier.
Je ontwikkeling krijgt een sprankelende boost waarin lichtheid en humor belangrijke ingrediënten zijn. We doen oefeningen, visualisaties, wandelingen, creatieve opdrachten en er is voldoende tijd voor jezelf zodat je in alle rust alle informatie kunt verwerken.

 

✓ Cursusweek op maat
Door de specifiek op jou afgestemde inzicht-tekening van Tekenmedium  Lydia van Oort is deze week helemaal op maat voor jou gemaakt. In de tekening komt naar voren komt waar je nu staat en wat jouw specifieke punten zijn om aan te werken. Daarnaast zal de tekening je hier de kracht bij geven.

✓ Merkbare stappen
Iedereen heeft eigen uitdagingen, hier zal voldoende aandacht voor zijn zodat jij merkbare stappen vooruit gaat zetten.

✓ Voor jou
Heb je daarnaast ergens specifiek een vraag over of werkt een bepaalde oefening voor jou niet? Dan gaan we kijken wat voor jou wél werkt zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen tijdens deze week!

Vragen
Heb je vragen over deze HSP week? Je kunt me altijd bellen op 0640678455, een bericht sturen via Whatsapp of stuur een e-mail

 

 

 

Programma

Zondag

Avond Aankomst en kennismaken

Maandag

Ochtend Cursus Module 1: Basis
Middag Tekenmedium Lydia van Oort
Avond Meditatie module 1: Basis

Dinsdag

Ochtend Cursus Module 2: Grenzen
Middag Wandelen in de omgeving (met oefeningen)
Avond Meditatie module 2: grenzen

Woensdag

Ochtend Cursus Module 3: Balans
Middag Vrije middag
Avond Avondwandeling in stilte

Donderdag

Ochtend Cursus Module 4: Hoogsensitief (HSP) kenmerken: valkuilen en de transformatie naar kracht
Middag Meditatie in de meditatieruimte
Avond Creatieve opdracht

Vrijdag

Ochtend Cursus Module 5: Ontladen en Opladen
Middag Voorbereidingen voor de afsluiting
Avond Afsluiting

Zaterdag

Ochtend Vertrek

*Alle niet vetgedrukte programmaonderdelen zijn optioneel en kun je ook op je kamer of elders in de omgeving doorbrengen.

 

 

Waar is het?

De specifieke locatie is nog niet bekend op dit moment maar naar verwachting zal het plaatsvinden in Drenthe of de Eifel
 

 

Wanneer?

Vanaf 2018. Wordt nog bekend gemaakt
 

 

Wat krijg ik?

Bij deze week inbegrepen zijn:

 • een eigen kamer
 • gebruik van koffie en thee
 • 3 maaltijden per dag
 • cursusmateriaal inclusief alle theorie in een handige map en een notitieboekje + pen
 • onbeperkt gebruik van cursusmateriaal voor opdrachten.
 • minimaal 1 coachingsgesprek
 • een setje kaarten met HSP tips

 

 

Wat kost het?

De prijs is momenteel nog niet bekend.
 

 

Annuleringsvoorwaarden

Je betaling is je definitieve plaats in de HSP week.
Tot twee maanden voor aanvang van de HSP week kun je kosteloos annuleren.
Bij annulering tussen twee maanden en één maand voor de aanvangsdatum zijn de kosten 50% van het oorspronkelijke bedrag. Wanneer je binnen een maand annuleert, bent je het volledige bedrag verschuldigd.
 

 

Heb je nog vragen?

Bel 06 40678455, stuur een Whastapp bericht of stuur een e-mail
Ik zie ernaar uit je te ontmoeten tijdens één van de HSP weken!

Ik kwam binnen met veel vragen over hooggevoeligheid. Wat is het? Ben ik hooggevoelig of niet? Ik wilde leren om beter mijn grens te voelen, herkennen en aan te geven. Dat is zeker gelukt. Ik neem nu vaker momenten voor mezelf om even stil te staan, te voelen hoe het met me gaat en wat ik nodig heb. De lat voor mezelf lag erg hoog en leg ik nu soms bewust iets lager. Ik kan dit nu aanvaarden en erkennen dat ik dat nodig heb. De cursus gaf veel herkenning, duidelijkheid, handvatten en praktische tips om mee te nemen en op terug te grijpen. Ik heb er zeer zeker iets aan gehad, ik ging elke avond met veel plezier er naar toe en met positieve energie naar huis. Bedankt!

Manon

Ik twijfelde of ik de cursus zou volgen, aangezien ik al vrij veel over Hoogsensitiviteit gelezen had, maar ik ben erg blij dat ik mij toch opgegeven heb. De gesprekken die we met ons groepje hebben gevoerd, gingen direct de diepte in. De steun en herkenning die ik daarbij ervoer, kun je niet uit boeken halen. Maaike kwam steeds snel tot de kern en stimuleerde ons om onze eigen kracht naar boven te halen. Ik heb in een korte periode bij mijzelf en mijn mededeelnemers een heel snelle ontwikkeling gezien, waarbij we allemaal veel meer vanuit kracht durfden te handelen.

Marleen