Selecteer een pagina

Hooggevoeligheid

Het is nog maar een aantal jaar geleden dat de Amerikaanse psycholoog Elaine Aron de term ‘high sensitive person’ introduceerde en sindsdien zijn er veel mensen die zich herkennen in haar beschrijving van deze groep ogenschijnlijk wat verlegen en teruggetrokken mensen in Nederland ook wel hooggevoelige of hoogsensitieve mensen genoemd. Mensen, vaak dienstbaar, met een enorm potentieel, vooral op intuïtief gebied.

 

 

Van hooggevoelig naar hoogbewust

Hoogbewust is in mijn visie een meer passende benaming voor mensen die ook wel ‘hooggevoelig’ of ‘hoogsensitief’ worden genoemd. Naast de benaming speelt ook bewustwording een belangrijke rol. Wanneer de hooggevoelige mens bewust en krachtig in het leven staat, zijn de lasten getransformeerd tot kracht en komt er ruimte hoogbewust in het leven te staan.

 

 

Door het hele land

Ik geef lezingen door het hele land over hooggevoeligheid en de transformatie naar hoogbewust zijn. Ben jij een hoogsensitief persoon (HSP) of heb je het idee dat je partner jou onvoldoende begrijpt? Kom dan (samen) naar een lezing.

 

Aan bod komt

 wat een hoogsensitief persoon is
 de transformatie naar hoogbewust
 hoogbewust zijn in de maatschappij
 een test over hoe je jouw intuïtie ontvangt

 

Desgevraagd kan natuurlijk een thema toegevoegd worden of een lezing hier specifiek op toegespitst worden. Neem voor meer informatie en boekingen contact op.

 

Aankomende lezingen

Er zijn momenteel geen lezingen bekend

Datum Locatie Kosten Aanmelden
€15,-
€15,-

 

Een lezing organiseren?

Ik geef lezingen op aanvraag. Afstand is hierbij binnen Nederland geen probleem. Neem contact op voor meer informatie.